#Főoldal#Termékek#Vogel & Noot lapradiártorok és csőfűtőtestek.

Vogel & Noot lapradiártorok és csőfűtőtestek.

A Vogel & Noot lapradiátorok minőségi termékek, melyek a csatlakozási és felhasználási területek variálhatósága révén minden szituációban alkalmazhatóak. Mindegyik modell minden felhasználási területen egyénit képes nyújtani.

Vonova Kompakt fűtőtestek

Kompakt acéllemez lapradiátorok

Ezek a termékek egyszerűségükkel tűnnek ki. A 4 x ½”-os csatlakozási pontnak köszönhetően egy- illetve kétcsöves rendszerekhez is alkalmazhatóak. A fűtőtesteket fedéllel és zárt oldalelemekkel szállítjuk, szerelésre kész speciális csomagolásban.

radiátor választó és árlista. Az engedmények iránt kérjük érdeklődjön!

Vonova Szelepes fűtőtestek

Szelepes acéllemez lapradiátorok

Ezek a radiátorok beépített termosztát szeleppel, leeresztő-, vak- és speciális légtelenítő dugóval, lefedéssel és zárt oldalelemekkel, szerelésre kész speciális csomagolásban kerülnek szállításra. Egy- és kétcsöves rendszerekhez egyaránt ajánljuk. Multifunkcionálisak: szelepes vagy kompakt fűtőtestként is szerelhetők.

radiátor választó és árlista. Az engedmények iránt kérjük érdeklődjön!

Vonova T6 Középcsatlakozású fűtőtestek

T6 középcstlakozású acéllemez lapradiátorok

Ezek a fűtőtestek csatlakozásra kész termékek, színvonalas középcsatlakozású kialakítással, a gyártó által beépített termosztát szeleppel, leeresztő-, vak- és speciális légtelenítő dugóval, lefedéssel és zárt oldalelemekkel valamint szerelésre kész speciális csomagolásban. Egy- és kétcsöves rendszerekhez, középső csatlakozással, vagy kompakt fűtőtestként egyaránt alkalmazhatók.

radiátor választó és árlista. Az engedmények iránt kérjük érdeklődjön!

Síklapú szelepes fűtőtestek

Síklapu acéllemez lapradiátorok

Esztétikus sík előlapú megjelenésével tűnik ki ez a termékcsoport. Szállítása a gyártó által beépített termosztát szeleppel, leeresztő-, vak- és speciális légtelenítő dugóval, lefedéssel és zárt oldalelemekkel, valamint szerelésre kész speciális csomagolásban történik. Egy- és kétcsöves rendszerekhez, szelepes vagy kompakt fűtőtestként szerelhető.

radiátor választó és árlista. Az engedmények iránt kérjük érdeklődjön!

Síklapú T6 középcsatlakozású fűtőtestek

Ez a termék egyszerre két érdemi területen nyújt nagyszerűt, egyik az elegáns, sima felületű design, másik a csatlakozási lehetőségek végtelen sora. Ezt a fűtőtestet is a gyártó által beépített termosztát szeleppel, leeresztő-, vak- és speciális légtelenítő dugóval, lefedéssel és zárt oldalelemekkel, valamint szerelésre kész speciális csomagolásban szállítjuk. Egy- és kétcsöves rendszerekhez, középsőcsatlakozással, vagy szelepes multifunkcionális fűtőtestként ajánljuk.

radiátor választó és árlista. Az engedmények iránt kérjük érdeklődjön!

Üzemeltetési feltételek

Minden lapradiátor modell esetén a maximális üzemi hőmérsékletet 110 °C.

Felületi kezelés

Magas színvonalú, környezetbarát, kétrétegű bevonat, DIN 55900 szerint, beégetett elektrosztatikus porszórással.

Értékálló, márkás termékek, a legszínvonalasabb kivitelben

A kiváló design és a legkorszerűbb fejlesztéseknek köszönhetően a Vogel & Noot igényes, márkás és a legmagasabb színvonalú termékeket kínálja Vásárlóinak. A termékek előállításánál minden részleg ISO-minőségbiztosítási rendszerben dolgozik. Büszkék vagyunk rá, hogy lapradiáto-raink kiemelkedő minősége elismert európai intézetek által ellenőrzöttek és dokumentáltak.Kapcsolat

Sándor István
irodavezető
Telefon: +36 (1) 436-7755
email: sandor@abmkupral.hu

Kelemen Gábor
ügyfélszolgálat
Telefon: +36 (30) 948-7829
email: kelemen@abmkupral.hu

Kővári Andrea
Telefon: +36 (1) 436-7150
email: kovari@abmkupral.hu